Message archive from Lisa Marie Scott's Official Yahoo Group at LisaMarie
Search    From    Subject    Date    Email

Home      Random

Previous      Next

ID Number: 1194
From: "borisdancing" <borisdancing@yahoo.com>
Subject: Re: xmas and a gripe
Date: Saturday, December 27 2003 - 01:04:48

I've been a member of the site before. As recently as a month ago.
Never had any problem before. When I click on the login page I get
sent right to error 401 and don't get a box to enter info.

--- In lisamarie@yahoogroups.com, panda94577 <no_reply@y...> wrote:
> I've been a memeber of Lisa's site for about 6 months and I've
never
> had any problem accessing it.
>
> I think you may have a browser problem, what are you using and who
is
> your ISP?
>
> Steve
>
> --- In lisamarie@yahoogroups.com, "borisdancing"
<borisdancing@y...>
> wrote:
> > Merry Christmas and Happy Holidays Lisa and Fans.
> >
> > Hate to bitch on Xmas but I rejoined the site last week and
haven't
> > been able to get into the site or get a response from anyone
there.
> > Hoping that posting this will get it resolved since Lisa drops in
> > from time to time. I sure hate missing out on all the daily
strips
> > that are falling off the archives. Especially when I'm paying for
> > them. Done bithin' have a good one everybody.
> >
> > Boris

Previous      Next

Home      Random



For the message list CLICK HERE

For missing messages CLICK HERE

Contact me with any problems, suggest a correction, or a change.
Please include the 'ID number'/search terms/what is wrong/any other information that you can think of and I will try to correct it.
Click Here to contact the webmaster